witam dziś udało mi się odebrać sygnał co prawda na granicy odbioru około 21% z transpondera 3753 H 6500 zaprogramowały się dwa kanały z pakietu Sindh TV
test Famaval 310 GI-S890 konwerter 13K z boku ogniska ("Panorama" made in china ) ach ten Dream Tech gdzie go kupić
No proszę i wszystko jest możliwe- gratulacje! . Zważywszy że masz c-banda z boku, to dobry wynik jak na tą pozycję. Dobrze że i u nas wreszcie pojawiają się ogromne antenki. Jak Piotr uruchomi swoją 3m będziesz miał konkurencję Ps. I będę musiał przez ciebie dodać Paksata do satelitów szczegółowych
_________________ Parabola 190cm C-band Offset Channel Master 180cm Ku Band Famaval 310cm Ku AF8018; DSR3000; AB9000; Echostar sr5500; Openbox X-820; Dr HD F15
wstając rano do pracy podkusiło mnie i sprawdziłem i o dziwo sygnał z tego transpondera był jeszcze mocniejszy biegał w granicach 31% jak przyjechałem z pracy około 19 biegał na poziomie 25%
Ja go wyczekam bo czasem wsakuje nawet na 13% Paweł pisał że z rana silniejszy także sprawdzimy i rano jak do tej pory syganał pojawia sie cały czas choc na bardzo krótko około 2-3sek. i jest jeszcze jeden 3830 V 12000 3/4 który widać że ma ochotę wskoczyć około 0.6db.
dziś ruszy mi drugi transponder na tej pozycji 3830 V 12000 3/4 pakiet kanałów Virtual University sygnał słabiutki zanikający na poziomie 20 % przy użyciu konwertera Dream Tech C+KU-PLUS na tej pozycji trzeba odwrotnie wpisać polaryzacje
test Famaval 310 GI-S 890-OPENBOX F-500 Dream Tech C+KU-PLUS
dziś pojawił się sygnał na następnym transponderze 3730 V 5185 3/4 kanał Mehran TV sygnał słabiutki szczątkowy mocno zanikający OP zapragramowal go jako Channel 1 --GI-S-890 brak sygnału na tym transponderze
dodano wcześnie rano poziom sygnału na tym transponderze jest o wiele silniejszy
test Famaval 310 OPENBOX F-500 Dream Tech C+KU-PLUS
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum