Dołącz teraz!


Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Telewizji Satelitarnej i Cyfrowej w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!






Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
  Widok do druku

EVOBOX PVR
Autor Wiadomość
PostWysłany: 2017-09-07, 09:41 
Offline
Początkujący

Rejestracja: 2016-01-01, 16:46
Posty: 59
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Online: 17h 17m 3s

satelitarny_żołnierz napisał(a):
Fotodetektor napisał(a):
Inny przewód HDMI ? Inne wejście w TV ? Sprawdzałeś na SCART ?

Przecież evo nie ma wyjścia scart tylko hd. Według mnie jest uszkodzony dekoder. Do punktu wymienić...
Tylko że wtedy wszystkie nagrania idą w pi...u.

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka


Góra   WindowsXPSafari
 Profil  
 

EVOBOX PVR
PostWysłany: 2017-09-07, 11:39 
Offline
Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2009-02-11, 20:12
Posty: 2875
Miejscowość: Katowice
Podziękował : 108 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy
Online: 105d 13h 53m 56s
Kraj: Poland (pl)


Tuner: nBox

Powrot do ustawien fabrycznych mu probowales zrobić?


Góra   LinuxSafari
 Profil  
 

EVOBOX PVR
PostWysłany: 2017-09-07, 11:40 
Offline
Początkujący

Rejestracja: 2016-01-01, 16:46
Posty: 59
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Online: 17h 17m 3s

Wszystko co możliwe z poziomu użytkownika

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka


Góra   WindowsXPSafari
 Profil  
 

EVOBOX PVR
PostWysłany: 2017-09-07, 14:14 
Offline
Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2009-02-11, 20:12
Posty: 2875
Miejscowość: Katowice
Podziękował : 108 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy
Online: 105d 13h 53m 56s
Kraj: Poland (pl)


Tuner: nBox

Miałem kiedyś bardzo podobne zakłócenia na nboxie i wyglądały one mniej więcej tak jak u Ciebie na zdjęciu, ustępowały one po poruszaniu kablem HDMI.

Componentem próbowałeś podłączyć?


Góra   WindowsSafari
 Profil  
 

EVOBOX PVR
PostWysłany: 2017-09-07, 17:23 
Offline
Stały bywalec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2012-04-06, 13:26
Posty: 202
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Online: 1d 18h 59m 17s
Kraj: Poland (pl)

Zetec napisał(a):
satelitarny_żołnierz napisał(a):
Fotodetektor napisał(a):
Inny przewód HDMI ? Inne wejście w TV ? Sprawdzałeś na SCART ?

Przecież evo nie ma wyjścia scart tylko hd. Według mnie jest uszkodzony dekoder. Do punktu wymienić...
Tylko że wtedy wszystkie nagrania idą w pi...u.

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka


No rozumiem Cię doskonale. Ale coś za coś.

_________________
www.art-sat.pl Instalacje satelitarne, DVB-T ...


Góra   WindowsFirefox
 Profil  
 

EVOBOX PVR
PostWysłany: 2017-09-07, 17:25 
Offline
Stały bywalec
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2012-04-06, 13:26
Posty: 202
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Online: 1d 18h 59m 17s
Kraj: Poland (pl)

Roger,
tylko że koledze się to pojawia po włączeniu konkretnego z przycisków na pilocie. Jak przeczytałem post też bym sugerował że coś z HDMI, ale wskazuje mi to na jakiś błąd systemowy.

_________________
www.art-sat.pl Instalacje satelitarne, DVB-T ...


Góra   WindowsFirefox
 Profil  
 


Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Skocz do:  
Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów



(opis strony) (opis strony)