Dołącz teraz!


Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Telewizji Satelitarnej i Cyfrowej w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!






Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 51 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
  Widok do druku

FRANSAT
Autor Wiadomość
PostWysłany: 2017-08-11, 22:43 
Offline
nowy

Rejestracja: 2010-08-23, 22:01
Posty: 21
Miejscowość: Łódź
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Online: 6d 1h 37m 39s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: DM8000
Antena: 180 cm.MABO
Konwerter: c-120 Digiality

FRANSAT uruchomił dzisiaj dla wszystkich swoich użytkowników 4 kanały sportowe

SFR SPORT 1
SFR SPORT 2
SFR SPORT 3
SFR SPORT 5

https://www.fransat.fr/sfr-sport/


Góra   LinuxSafari
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-12, 06:32 
Offline
Bywalec

Rejestracja: 2016-12-22, 15:16
Posty: 160
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Online: 6d 7h 56m 22s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum

gaspar napisał(a):
FRANSAT uruchomił dzisiaj dla wszystkich swoich użytkowników 4 kanały sportowe

SFR SPORT 1
SFR SPORT 2
SFR SPORT 3
SFR SPORT 5

https://www.fransat.fr/sfr-sport/



To sa kanały promocyjne do 25.08 pózniej bedą dodatkowo płatne


Góra   MacOSXSafari
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-12, 18:53 
Offline
Przyjaciel Forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2012-08-23, 21:36
Posty: 1232
Miejscowość: Polska-Szwecja
Podziękował : 13 razy
Otrzymał podziękowań: 37 razy
Online: 75d 9h 10m 47s
Kraj: Poland (pl)


Tuner: Vu+Ultimo4k/UltimoHD/SX6/SX9
Antena: 2xT90/Zynek 2m
Konwerter: Inverto Black Ultra

sat1234 napisał(a):
gaspar napisał(a):
FRANSAT uruchomił dzisiaj dla wszystkich swoich użytkowników 4 kanały sportowe

SFR SPORT 1
SFR SPORT 2
SFR SPORT 3
SFR SPORT 5

https://www.fransat.fr/sfr-sport/



To sa kanały promocyjne do 25.08 pózniej bedą dodatkowo płatne

=========

Dziwne u mnie nie dzialaja te kanaly :blink: choc mam karte Fransat

_________________
VU+ULTIMO 4K /OCTAGON-SF4008 4K / VU+ULTIMO HD / DM800HD / X-810/SX6/
Moduly-Karty NC+ / Trikolor / MTC / NTV+/ Xtra tv / Fransat HD
Slingbox500HD
2szt T90+diseq 1\16 // Szwecja
SMW OA 1400 "JUMBO" 140cm//75E-37W // Szwecja
Parabola Salora 120cm // 90E-30W //Szwecja
Parabola Żniniewicz 200cm/silownik 36" from 90E-30W

[url=Image[url]Image[/url]


Góra   MacOSXSafari
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-12, 20:05 
Offline
Przyjaciel Forum

Rejestracja: 2012-05-20, 17:32
Posty: 567
Podziękował : 26 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy
Online: 12d 19h 5m 31s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: VU+ Ultimo 4K, VU+ SOLO 4K, DM7020

Ta promocja jest chyba na kartach 6.0 Orca.....

_________________
62e - 56e - 52e - 46e - 42e - 39e - 36e - 33e - 31,5e - 28,2e - 23,5e - 19,2e - 16e - 13e - 9e - 7e - 4,8e - 3,1e - 1w - 4w - 5w


Góra   WindowsFirefox
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-12, 20:37 
Offline
nowy

Rejestracja: 2010-08-23, 22:01
Posty: 21
Miejscowość: Łódź
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Online: 6d 1h 37m 39s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: DM8000
Antena: 180 cm.MABO
Konwerter: c-120 Digiality

Niestety tak...
Tylko na kartach 6.0 i co ciekawe na ich sprzecie ( dekodery,moduły CI )


Góra   LinuxSafari
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-12, 22:01 
Offline
Bywalec

Rejestracja: 2016-12-22, 15:16
Posty: 160
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Online: 6d 7h 56m 22s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum

Ktos mi pisał aby działało na Oscam potrzebny jest 3des


Góra   MacOSXSafari
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-12, 22:16 
Offline
Przyjaciel Forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2012-08-23, 21:36
Posty: 1232
Miejscowość: Polska-Szwecja
Podziękował : 13 razy
Otrzymał podziękowań: 37 razy
Online: 75d 9h 10m 47s
Kraj: Poland (pl)


Tuner: Vu+Ultimo4k/UltimoHD/SX6/SX9
Antena: 2xT90/Zynek 2m
Konwerter: Inverto Black Ultra

gaspar napisał(a):
Niestety tak...
Tylko na kartach 6.0 i co ciekawe na ich sprzecie ( dekodery,moduły CI )

=====
Czy moja karta jest wersji 6.0? :blink:
Jak tak to nawet w module nie dzialaja te kanaly :blink:
Moze ktos sprawdzic,bo u mnie nie dziala.
uruchomienie-bis-tv-ab-sat-w-oscam-t18565.html#p269592

_________________
VU+ULTIMO 4K /OCTAGON-SF4008 4K / VU+ULTIMO HD / DM800HD / X-810/SX6/
Moduly-Karty NC+ / Trikolor / MTC / NTV+/ Xtra tv / Fransat HD
Slingbox500HD
2szt T90+diseq 1\16 // Szwecja
SMW OA 1400 "JUMBO" 140cm//75E-37W // Szwecja
Parabola Salora 120cm // 90E-30W //Szwecja
Parabola Żniniewicz 200cm/silownik 36" from 90E-30W

[url=Image[url]Image[/url]


Góra   MacOSXSafari
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-12, 22:20 
Offline
Bywalec

Rejestracja: 2016-12-22, 15:16
Posty: 160
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Online: 6d 7h 56m 22s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum

Na fotce, która wysłałeś był napis orca,

Czyli to 6.0


Góra   MacOSXSafari
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-12, 22:22 
Offline
Bywalec

Rejestracja: 2016-12-22, 15:16
Posty: 160
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Online: 6d 7h 56m 22s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum

U Ciebie nie działa, bo jak sadze nie masz zarejestrowanej karty na Francuza


Góra   MacOSXSafari
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-12, 22:24 
Offline
Bywalec

Rejestracja: 2016-12-22, 15:16
Posty: 160
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Online: 6d 7h 56m 22s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum

davidec napisał(a):
Ta promocja jest chyba na kartach 6.0 Orca.....



Jesli masz inna wersja karte niż 6.0 to nie nacieszysz sie długo odbiorem.

Obecnie jest wymiana kart na 6.0


Jesli karta nie jest zarejestrowana zarejestruj na francuza i przyślą nowa 6.0 orca


Góra   MacOSXSafari
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-12, 22:48 
Online
Przyjaciel Forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2011-01-05, 22:12
Posty: 556
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 36 razy
Online: 24d 11h 41m
Kraj: Poland (pl)
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte

Po pierwsze wymiana kart jest PC4 czyli najstarszych posiadacze PC5 i PC6 mogą spać spokojnie. Poza tym wymiana to za dużo powiedziane po prostu posiadacze najstarszych kart muszą sobie kupić nowe.
No i te karty zdaje się działają bez żadnego rejestrowania, kupujesz wkładasz do odbiornika i sama się aktywuje dokładnie tak samo jak tntsat.
Nie wiem nawet czy potrzebna jest rejestracja przy wykupieniu pakietów bo podaje się tylko numer karty przy zakupie.
Ale może i trzeba ją rejestrować.

@toroidal68, noże potrzymaj ją trochę w module, może potrzeba żeby trochę załapała uprawnień.
Pozdrawiam


Góra   Windows7Firefox
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-13, 09:55 
Offline
Przyjaciel Forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2012-08-23, 21:36
Posty: 1232
Miejscowość: Polska-Szwecja
Podziękował : 13 razy
Otrzymał podziękowań: 37 razy
Online: 75d 9h 10m 47s
Kraj: Poland (pl)


Tuner: Vu+Ultimo4k/UltimoHD/SX6/SX9
Antena: 2xT90/Zynek 2m
Konwerter: Inverto Black Ultra

moons napisał(a):
Po pierwsze wymiana kart jest PC4 czyli najstarszych posiadacze PC5 i PC6 mogą spać spokojnie. Poza tym wymiana to za dużo powiedziane po prostu posiadacze najstarszych kart muszą sobie kupić nowe.
No i te karty zdaje się działają bez żadnego rejestrowania, kupujesz wkładasz do odbiornika i sama się aktywuje dokładnie tak samo jak tntsat.
Nie wiem nawet czy potrzebna jest rejestracja przy wykupieniu pakietów bo podaje się tylko numer karty przy zakupie.
Ale może i trzeba ją rejestrować.

@toroidal68, noże potrzymaj ją trochę w module, może potrzeba żeby trochę załapała uprawnień.
Pozdrawiam

=======
@moons faktycznie zaskoczylo jak potrzymalem modul z karta w slocie 2 min :beer:
Fajna promocja :thumbsup:


Załączniki:
1_0_19_514_5208_55F_DDE0000_0_0_0.jpg
1_0_19_514_5208_55F_DDE0000_0_0_0.jpg [ 489.22 KiB | Obejrzany 67 razy ]
1_0_19_515_5208_55F_DDE0000_0_0_0.jpg
1_0_19_515_5208_55F_DDE0000_0_0_0.jpg [ 231.92 KiB | Obejrzany 67 razy ]
1_0_19_578_5398_55F_DDE0000_0_0_0.jpg
1_0_19_578_5398_55F_DDE0000_0_0_0.jpg [ 452.02 KiB | Obejrzany 67 razy ]
1_0_19_579_5398_55F_DDE0000_0_0_0.jpg
1_0_19_579_5398_55F_DDE0000_0_0_0.jpg [ 490.11 KiB | Obejrzany 67 razy ]

_________________
VU+ULTIMO 4K /OCTAGON-SF4008 4K / VU+ULTIMO HD / DM800HD / X-810/SX6/
Moduly-Karty NC+ / Trikolor / MTC / NTV+/ Xtra tv / Fransat HD
Slingbox500HD
2szt T90+diseq 1\16 // Szwecja
SMW OA 1400 "JUMBO" 140cm//75E-37W // Szwecja
Parabola Salora 120cm // 90E-30W //Szwecja
Parabola Żniniewicz 200cm/silownik 36" from 90E-30W

[url=Image[url]Image[/url]
Góra   MacOSXSafari
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-13, 14:23 
Offline
Przyjaciel Forum

Rejestracja: 2012-05-20, 17:32
Posty: 567
Podziękował : 26 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy
Online: 12d 19h 5m 31s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: VU+ Ultimo 4K, VU+ SOLO 4K, DM7020

Na mojej jest napis Viaccess - Orca. Ale nie jest raczej 6.0. Moduł działa w slocie Ultimo 4K. Potrzymam ją chwilę i poczekamy.... Ma ktoś może komplecik picon dla tych kanałów :smile1:

_________________
62e - 56e - 52e - 46e - 42e - 39e - 36e - 33e - 31,5e - 28,2e - 23,5e - 19,2e - 16e - 13e - 9e - 7e - 4,8e - 3,1e - 1w - 4w - 5w


Góra   WindowsFirefox
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-13, 14:49 
Offline
Bywalec

Rejestracja: 2016-12-22, 15:16
Posty: 160
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Online: 6d 7h 56m 22s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum

davidec napisał(a):
Na mojej jest napis Viaccess - Orca. Ale nie jest raczej 6.0. Moduł działa w slocie Ultimo 4K. Potrzymam ją chwilę i poczekamy.... Ma ktoś może komplecik picon dla tych kanałów :smile1:


Nie ma orca 3.0,4.0,5.0 tylko 6.0

Nazwa orca= 6.0 :)


Góra   MacOSXSafari
 Profil  
 

FRANSAT
PostWysłany: 2017-08-13, 14:57 
Offline
Przyjaciel Forum

Rejestracja: 2012-05-20, 17:32
Posty: 567
Podziękował : 26 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy
Online: 12d 19h 5m 31s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: VU+ Ultimo 4K, VU+ SOLO 4K, DM7020

Na mojej nie działa ta promocja więc musi być starszego typu niż 6.0. Rejestracja na obywatela Francji jest potrzebna przy wykupywaniu pakietów.

_________________
62e - 56e - 52e - 46e - 42e - 39e - 36e - 33e - 31,5e - 28,2e - 23,5e - 19,2e - 16e - 13e - 9e - 7e - 4,8e - 3,1e - 1w - 4w - 5w


Góra   WindowsFirefox
 Profil  
 


Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 51 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Skocz do:  
Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów



(opis strony) (opis strony)