Dołącz teraz!


Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Telewizji Satelitarnej i Cyfrowej w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!






Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 112 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
  Widok do druku

Xtra TV UA
Autor Wiadomość
PostWysłany: 2017-07-08, 15:57 
Offline
Przyjaciel Forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2011-01-05, 22:12
Posty: 528
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 33 razy
Online: 23d 10h 47m 44s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte

Bo to jest komunikat potwierdzający wykonanie ponowienia uprawnień
szukaj czegoś takiego: Реавторизация смарт-карты
Pozdrawiam


Góra   Windows7Firefox
 Profil  
 

Xtra TV UA
PostWysłany: 2017-07-08, 18:31 
Offline
nowy

Rejestracja: 2011-09-13, 13:49
Posty: 21
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Online: 2d 21h 40m 22s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: Opticum X7
Antena: 85
Konwerter: Inverto

shrek17 napisał(a):
toroidal68 napisał(a):
Poszlo :clap2:
Musialem wybrac Autoryzacje smart karty( Команда успешно отправлена )
Za 2 sec pojawil sie obraz :thumbsup:
Ale dzieki @moons za odzew


Команда успешно отправлена - w którym miejscu jest tam ta opcja w ICOK ??

słaby jestem z ruskiego i ukraińskiego


Po zalogowaniu:
Состояние смарт-карты - Реавторизация смарт-карты - Реавторизoват :smile1: i czekać na obraz :beer:


Góra   WindowsFirefox
 Profil  
 

Xtra TV UA
PostWysłany: 2017-07-08, 20:15 
Offline
Przyjaciel Forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2012-08-23, 21:36
Posty: 1207
Miejscowość: Polska-Szwecja
Podziękował : 13 razy
Otrzymał podziękowań: 36 razy
Online: 74d 12h 19m 59s
Kraj: Poland (pl)


Tuner: Vu+Ultimo4k/UltimoHD/SX6/SX9
Antena: 2xT90/Zynek 2m
Konwerter: Inverto Black Ultra

Po takim zabiegu powinien obraz byc po paru sekundach :yes:
Ja ostatnio reaktywowalem swoja bo nie chciala swiecic. :thumbsup:

_________________
VU+ULTIMO 4K /OCTAGON-SF4008 4K / VU+ULTIMO HD / DM800HD / X-810/SX6/
Moduly-Karty NC+ / Trikolor / MTC / NTV+/ Xtra tv / Fransat HD
Slingbox500HD
2szt T90+diseq 1\16 // Szwecja
SMW OA 1400 "JUMBO" 140cm//75E-37W // Szwecja
Parabola Salora 120cm // 90E-30W //Szwecja
Parabola Żniniewicz 200cm/silownik 36" from 90E-30W

[url=Image[url]Image[/url]


Góra   MacOSXSafari
 Profil  
 

Xtra TV UA
PostWysłany: 2017-07-16, 17:53 
Offline
nowy

Rejestracja: 2016-11-21, 16:31
Posty: 4
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Online: 11h 4m 24s
Kraj: Albania (al)
Tuner: technisat
Antena: 150
Konwerter: globo

Koledzy mieszkam w Szczecinie zamontowalem antenke 80cm konwenter podwojny globo ustawilem na eutelsat 9 i sugnal mam bardzo slaby i zlapalem pare kanalow dokladnie z 8 nie z xtratv a chcialem miec te kanaly .Teraz mam pytanie czy to wina anteny za mala czy moze konwenter jakis lapszy zamontowac jak tak to prosze o porade jaka antenke najlepiej zamonyowac i konwenter.Dzieki


Góra   WindowsSafari
 Profil  
 

Xtra TV UA
PostWysłany: 2017-07-16, 19:20 
Offline
Przyjaciel Forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2011-01-05, 22:12
Posty: 528
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 33 razy
Online: 23d 10h 47m 44s
Kraj: Poland (pl)
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte

cofnij temat jedną stronę do tyłu i poczytaj kolega też miał podobny problem
Pozdrawiam



Za ten post autor moons otrzymał podziękowanie od geezer(2017-07-16, 20:08)
Góra   Windows7Firefox
 Profil  
 

Xtra TV UA
PostWysłany: 2017-07-16, 20:08 
Offline
nowy

Rejestracja: 2016-11-21, 16:31
Posty: 4
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Online: 11h 4m 24s
Kraj: Albania (al)
Tuner: technisat
Antena: 150
Konwerter: globo

Dzieki juz przeczytalem i wiem o co chodzi

Pozdrawiam


Góra   WindowsSafari
 Profil  
 

Xtra TV UA
PostWysłany: 2017-07-17, 22:31 
Offline
nowy

Rejestracja: 2017-07-07, 20:04
Posty: 7
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Online: 3h 59m 55s
Kraj: Poland (pl)

Maximus Magnus napisał(a):
shrek17 napisał(a):
toroidal68 napisał(a):
Poszlo :clap2:
Musialem wybrac Autoryzacje smart karty( Команда успешно отправлена )
Za 2 sec pojawil sie obraz :thumbsup:
Ale dzieki @moons za odzew


Команда успешно отправлена - w którym miejscu jest tam ta opcja w ICOK ??

słaby jestem z ruskiego i ukraińskiego


Po zalogowaniu:
Состояние смарт-карты - Реавторизация смарт-карты - Реавторизoват :smile1: i czekać na obraz :beer:


ok , dzięki wam za pomoc , robiłem parę aktywacjii przez icok tej karty i nic

ale problem rozwiązany , karta świeci , użyłem innego oscama bo te oficjalne ze streamboard mają bug , emmy leca i nic

ale mam już innego oscama i karta po paru sekundach na nim zaświeciła na nboxie

dodam że to była pierwsza aktywacja tej karty , potem już karta łapie uprawnienia na prawie wszystkich nowszych oscamach

także potwierdzam że jest możliwośc aktywacji tej karty na oscamie :thumbsup: :thumbsup:


Góra   Windows7Safari
 Profil  
 


Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 112 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Skocz do:  
Nowości Nowości Mapa Strony Mapa Strony Index Mapy strony Index Mapy strony RSS RSS Lista kanałów Lista kanałów



(opis strony) (opis strony)