Technomate TM 8000 HD Combo

Wszystko na temat odbiorników marki Technomate
Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

Technomate TM 8000 HD Combo

#521

Post autor: zdzima » 11 kwie 2013, 17:38

Na download.for-better.biz/bbs/.... kolejny soft z 10.IV.. To już chyba czwarty w tym roku. :w00t:



Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

Technomate TM 8000 HD Combo

#522

Post autor: zdzima » 25 kwie 2013, 12:10

25.04.2013. Kolejna poprawka softu na download.for-better .... :slap:



Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

Technomate TM 8000 HD Combo

#523

Post autor: zdzima » 08 maja 2013, 16:06




leszekm
Początkujący
Początkujący
Posty: 40
Rejestracja: 21 maja 2010, 20:25
Tuner: SkyStarHD,Technomate 8000HD,USB Prof 7500,
Antena: 125?
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 1 razy

Technomate TM 8000 HD Combo

#524

Post autor: leszekm » 12 maja 2013, 21:26

Ciekawe, czy pomoże na restarty przy uruchomianiu tunera.



Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

Technomate TM 8000 HD Combo

#525

Post autor: zdzima » 13 maja 2013, 10:01

Trudno mi powiedzieć. :hmmm: Ja mam, wcześniej podanego Ph z 25.IV. i na razie nie chciałbym zmieniać, bo przy tego typu przejściach trzeba się liczyć z ponownym wpisywaniem danych o satelitach, transponderach itp. :thumbsdown: W kwestii restartów niewiele się zmieniło, jeśli w ogóle coś. :w00t:



Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

Technomate TM 8000 HD Combo

#526

Post autor: zdzima » 17 cze 2013, 19:16




Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

Technomate TM 8000 HD Combo

#527

Post autor: zdzima » 03 lip 2013, 13:46

Czy Ktoś mógłby potwierdzić, że ostatni TM Loader do tego modelu to ver.1.5.2 ? :shifty: Jeśli nie, to proszę o last, :hmm: bo na oficjalnej stronie Technomate w ogóle nie ma. :slap:



Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

Technomate TM 8000 HD Combo

#528

Post autor: zdzima » 13 lis 2013, 14:13




Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

Technomate TM 8000 HD Combo

#529

Post autor: zdzima » 27 gru 2013, 10:41

Jest tu ktoś, kto mi podpowie jaki soft załadować do TM-8000, aby chodziły karty HD+, Tivusat i moduły CI+ od TnK HD i Cyfr. Polsatu ? :w00t:



Awatar użytkownika
zdzima
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 517
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:41
Tuner: Technomate HD Combo:TM-8000, TM-6900
Antena: Laminas AS - 160 PM
Konwerter: BSC 621-2, BSC 421, Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Białystok 23*11'E/53*08'N
Podziękował: 81 razy
Dostał Podziękowań: 21 razy

Technomate TM 8000 HD Combo

#530

Post autor: zdzima » 09 mar 2014, 17:22




ODPOWIEDZ

Wróć do „Technomate”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości