dziwny komunikat - Titanium ASC1 multipozycjiner

Magazyn na wszystkie stare posty i tematy
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jacek
Ekspert
Ekspert
Posty: 1936
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:54
Tuner: DM800
Antena: Mabo120PM
Konwerter: Invacom
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 25 razy
Dostał Podziękowań: 80 razy
Kontakt:

dziwny komunikat - Titanium ASC1 multipozycjiner

#1

Post autor: Jacek » 23 wrz 2017, 23:05

Dostaję komunikat, że taki temat nie istnieje przy w/w temacie
:hmmm:


''Gdy gazela budzi się o poranku wie, że musi biegać szybciej niż najszybszy lew, inaczej zostanie pożarta...
Gdy rano budzi się lew - już wie, że musi biec szybciej niż najwolniejsza gazela, bo zdechnie z głodu...
Nieważne czy jesteś gazelą, czy lwem od rana musisz zapierdalać..."
PODOBNO:
(Muhammad bin Raschid Al Maktum, szejk Dubaju.)

Awatar użytkownika
Harti
Admin
Admin
Posty: 10359
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:23
Lokalizacja: Rybnik (18.5E/50.1N)
Podziękował: 105 razy
Dostał Podziękowań: 481 razy
Kontakt:

dziwny komunikat - Titanium ASC1 multipozycjiner

#2

Post autor: Harti » 24 wrz 2017, 6:33

Jacek pisze:Dostaję komunikat, że taki temat nie istnieje przy w/w temacie
:hmmm:
Po 20:00 zniknęły wszystkie posty i tematy założone w dniu wczorajszym, jakby forum powróciło do ustawień z piątku. Może @roger będzie bardziej w temacie, była w planach aktualizacja skryptu. ale mogło też się coś sypnąć. :hmmm: Po tematach założonych wczoraj pozostały tylko tytuły a klikając na nie otrzymujemy komunikat że taki nie istnieje.

Edit:
Dodatkowo widzę jakieś dziwne problemy z załącznikami :hmmm: Czemu moje screeny z piątku pojawiły się w dzisiejszej pogodzie :w00t:
Załączniki
Nowy folderscreen_09_07_03__24_09_2017.jpg


Anteny:
240cm 85.0*E---24.0*W (4 lnb:Ku/KuR/L, Ka,C-band)
120cm 90.0*E---50.0*W
180cm 31E,39E,42E, 45/46E,
multifocus e85 33E,28.0E,23,5E, 19,2E, 13E
125cm 1W, 4W
100cm 5E, 9E
60cm -60.0*E
Tunery
Nc+, U2C Denys T2-MI, Octagon SX88+, Openbox:SX6, Openbox AS4K2X, Prof Rev7300......

Awatar użytkownika
Carmen
DX-er
DX-er
Posty: 17636
Rejestracja: 12 lut 2009, 12:01
Tuner: F15, DM900, SF4008, AS1,
Antena: 90, 125,190, 180, 310
Konwerter: różne
Lokalizacja: 52 50N 15 50E
Podziękował: 61 razy
Dostał Podziękowań: 365 razy

dziwny komunikat - Titanium ASC1 multipozycjiner

#3

Post autor: Carmen » 24 wrz 2017, 10:21

Ba, całe tematy jak moje z Radia są w jakimś temacie o systemie wejść do budynku. Coś się kompletnie porypało ....


Parabola 190cm C-band
Offset Channel Master 180cm Ku Band (archiwum), na dachu Laminas 180cm
Famaval 310cm Ku
Echostar 125cm (28E)
Openbox X-820 oraz X-810; Dr HD F15; TBS69xx

https://www.wunderground.com/personal-w ... N3#history <object width="290"

Obrazek

Awatar użytkownika
Harti
Admin
Admin
Posty: 10359
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:23
Lokalizacja: Rybnik (18.5E/50.1N)
Podziękował: 105 razy
Dostał Podziękowań: 481 razy
Kontakt:

dziwny komunikat - Titanium ASC1 multipozycjiner

#4

Post autor: Harti » 24 wrz 2017, 10:32

Carmen pisze:Ba, całe tematy jak moje z Radia są w jakimś temacie o systemie wejść do budynku. Coś się kompletnie porypało ....
W hyde parku? ja w tym wątku widzę tylko cztery posty tak jak należy :hmmm:


Anteny:
240cm 85.0*E---24.0*W (4 lnb:Ku/KuR/L, Ka,C-band)
120cm 90.0*E---50.0*W
180cm 31E,39E,42E, 45/46E,
multifocus e85 33E,28.0E,23,5E, 19,2E, 13E
125cm 1W, 4W
100cm 5E, 9E
60cm -60.0*E
Tunery
Nc+, U2C Denys T2-MI, Octagon SX88+, Openbox:SX6, Openbox AS4K2X, Prof Rev7300......

Awatar użytkownika
Roger
Admin
Admin
Posty: 3038
Rejestracja: 11 lut 2009, 20:12
Tuner: nBox
Lokalizacja: Katowice
Podziękował: 161 razy
Dostał Podziękowań: 37 razy
Kontakt:

dziwny komunikat - Titanium ASC1 multipozycjiner

#5

Post autor: Roger » 24 wrz 2017, 11:02

Coś się posypało. Niestety nie jestem w stanie na juz powiedziec co sie stalo. Wyglada to tak jakby byl problem z autmatycznym tworzeniem kopii bazy na serwerze.
Obawiam sie, ze te posty ktore znikly sa nie do odzyskania, a te ktore sie wymieszaly trzeba recznie poprzerzucac do odpowiednich tematow i dzialow :dots:



Awatar użytkownika
Carmen
DX-er
DX-er
Posty: 17636
Rejestracja: 12 lut 2009, 12:01
Tuner: F15, DM900, SF4008, AS1,
Antena: 90, 125,190, 180, 310
Konwerter: różne
Lokalizacja: 52 50N 15 50E
Podziękował: 61 razy
Dostał Podziękowań: 365 razy

dziwny komunikat - Titanium ASC1 multipozycjiner

#6

Post autor: Carmen » 24 wrz 2017, 11:06

Harti pisze:
Carmen pisze:Ba, całe tematy jak moje z Radia są w jakimś temacie o systemie wejść do budynku. Coś się kompletnie porypało ....
W hyde parku? ja w tym wątku widzę tylko cztery posty tak jak należy :hmmm:
U mnie bez zmian. Klikam na system kontroli wejść ...., a podlinkowuje się Free Radio. :hmmm:


Parabola 190cm C-band
Offset Channel Master 180cm Ku Band (archiwum), na dachu Laminas 180cm
Famaval 310cm Ku
Echostar 125cm (28E)
Openbox X-820 oraz X-810; Dr HD F15; TBS69xx

https://www.wunderground.com/personal-w ... N3#history <object width="290"

Obrazek

Awatar użytkownika
Roger
Admin
Admin
Posty: 3038
Rejestracja: 11 lut 2009, 20:12
Tuner: nBox
Lokalizacja: Katowice
Podziękował: 161 razy
Dostał Podziękowań: 37 razy
Kontakt:

dziwny komunikat - Titanium ASC1 multipozycjiner

#7

Post autor: Roger » 24 wrz 2017, 11:09

Carmen pisze:
Harti pisze:
Carmen pisze:Ba, całe tematy jak moje z Radia są w jakimś temacie o systemie wejść do budynku. Coś się kompletnie porypało ....
W hyde parku? ja w tym wątku widzę tylko cztery posty tak jak należy :hmmm:
U mnie bez zmian. Klikam na system kontroli wejść ...., a podlinkowuje się Free Radio. :hmmm:
Wyczysc ciasteczka / zaloguj wyloguj sie ponownie.



Awatar użytkownika
Carmen
DX-er
DX-er
Posty: 17636
Rejestracja: 12 lut 2009, 12:01
Tuner: F15, DM900, SF4008, AS1,
Antena: 90, 125,190, 180, 310
Konwerter: różne
Lokalizacja: 52 50N 15 50E
Podziękował: 61 razy
Dostał Podziękowań: 365 razy

dziwny komunikat - Titanium ASC1 multipozycjiner

#8

Post autor: Carmen » 24 wrz 2017, 11:30

Rzeczywiście pomogło.
Dzięki!


Parabola 190cm C-band
Offset Channel Master 180cm Ku Band (archiwum), na dachu Laminas 180cm
Famaval 310cm Ku
Echostar 125cm (28E)
Openbox X-820 oraz X-810; Dr HD F15; TBS69xx

https://www.wunderground.com/personal-w ... N3#history <object width="290"

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości