Nie przesadzacie z tymi reklamami? :-O

Magazyn na wszystkie stare posty i tematy
k.stefan
Początkujący
Początkujący
Posty: 67
Rejestracja: 29 wrz 2009, 18:13
Tuner: topfieldTF7700HSCI
Antena: 105
Konwerter: samsung
Lokalizacja: Opole
Podziękował: 0
Dostał Podziękowań: 4 razy

Nie przesadzacie z tymi reklamami? :-O

#11

Post autor: k.stefan » 14 maja 2010, 18:40

Witam od jakiegos czasu jak wchodze na forum to przesladuje mnie a czasem uda sie jej mnie przekierowac na rozne strony
Ads by TopEuro.biz czy to wasze???
pozdrawiam k.stefan



Awatar użytkownika
Roger
Admin
Admin
Posty: 3038
Rejestracja: 11 lut 2009, 20:12
Tuner: nBox
Lokalizacja: Katowice
Podziękował: 161 razy
Dostał Podziękowań: 37 razy
Kontakt:

Nie przesadzacie z tymi reklamami? :-O

#12

Post autor: Roger » 14 maja 2010, 18:46

k.stefan pisze:Ads by TopEuro.biz czy to wasze???
Zdecydowanie nie nasze. Popatrzę wieczorem co może być przyczyną, że Ci wyskakuje takie coś. Może Ty złapałeś jakieś spyware? :hmmm:



Awatar użytkownika
Jacek
Ekspert
Ekspert
Posty: 1936
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:54
Tuner: DM800
Antena: Mabo120PM
Konwerter: Invacom
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 25 razy
Dostał Podziękowań: 80 razy
Kontakt:

Nie przesadzacie z tymi reklamami? :-O

#13

Post autor: Jacek » 14 maja 2010, 20:42

k.stefan
-jaka przeglądarka

w domu mozilla w pracy IE i nic takiego nie występuje


''Gdy gazela budzi się o poranku wie, że musi biegać szybciej niż najszybszy lew, inaczej zostanie pożarta...
Gdy rano budzi się lew - już wie, że musi biec szybciej niż najwolniejsza gazela, bo zdechnie z głodu...
Nieważne czy jesteś gazelą, czy lwem od rana musisz zapierdalać..."
PODOBNO:
(Muhammad bin Raschid Al Maktum, szejk Dubaju.)

Awatar użytkownika
zuchnet
Admin
Admin
Posty: 12701
Rejestracja: 13 lut 2009, 19:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Podziękował: 453 razy
Dostał Podziękowań: 573 razy
Kontakt:

Nie przesadzacie z tymi reklamami? :-O

#14

Post autor: zuchnet » 14 maja 2010, 21:22

@k.stefan
Komputer lubi czasem reinstalacje systemu :grin: Może nadszedł ten czas akurat.
U mnie takich niespodzianek nie było nigdy.


Parabola 200 (98e-53w), AS-120 , AS-130
3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)

STB:DM 920UHD, DM 900UHD, 7020HD, SF-8008,Openbox X-810, S3 mini II, AS-4K2X,TBS 6903

Awatar użytkownika
joujoujou
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 545
Rejestracja: 12 lut 2009, 11:59
Tuner: AF-7018 UCI/ HDR-8130USB/ DRX 890/Nbox 500GB
Antena: Televes 1.1m offset/lidl 0.8m offset
Konwerter: Inverto,ALPS,GI,Palcom,LPU-403
Lokalizacja: Palmfield.
Podziękował: 34 razy
Dostał Podziękowań: 8 razy
Kontakt:

#15

Post autor: joujoujou » 15 maja 2010, 19:55

A co combofix na to powie?

;-)


Zapraszam:

http://www.joujoujou.com/cm/index.php

Sprawy techniczne rozwiązujemy NA FORUM! Nie pytaj prywatnie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość