przeglądarka

Wszystko na temat odbiorników marki Octagon
ODPOWIEDZ
vap225
nowy
nowy
Posty: 2
Rejestracja: 29 sie 2013, 5:14
Tuner: ...
Antena: ...
Konwerter: ...
Podziękował: 1 razy
Dostał Podziękowań: 0

przeglądarka

#1

Post autor: vap225 » 01 wrz 2013, 13:23

Witam, brak u mnnie w fortisie skaysat royal przeglądarki



Awatar użytkownika
zuchnet
Admin
Admin
Posty: 12064
Rejestracja: 13 lut 2009, 19:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Podziękował: 425 razy
Dostał Podziękowań: 529 razy
Kontakt:

przeglądarka

#2

Post autor: zuchnet » 01 wrz 2013, 13:34

Doinstaluj plugin Webzeal :yes:
Za ten post użytkownik zuchnet otrzymał podziękowanie od:
vap225 (01 wrz 2013, 19:11)


Parabola 200 (98e-53w), AS-120 , AS-130
3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)

STB:DM 920UHD, DM 900UHD, 7020HD, Openbox X-810, AS-4KCI ,AS-1, AS-2, SX88, TBS 6903

vap225
nowy
nowy
Posty: 2
Rejestracja: 29 sie 2013, 5:14
Tuner: ...
Antena: ...
Konwerter: ...
Podziękował: 1 razy
Dostał Podziękowań: 0

przeglądarka

#3

Post autor: vap225 » 01 wrz 2013, 18:45

webzeal skopiowałem na pendra z profanu i fortis go w ogóle nie czyta, skontaktowałem się z nimi i powiedzieli bym go najlepiej dostarczył do nich. Może ktoś zna inny adres pluginu niż na stronie profanu, wszystko mi czyta oprócz tego pliku. dziękuję



ODPOWIEDZ

Wróć do „Octagon”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości