Tricolor TV (36*E)

Forum poświęcone działalności i ofercie zagranicznych platform cyfrowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
toroidal68
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 1320
Rejestracja: 23 sie 2012, 20:36
Tuner: Vu+Ultimo4k/UOctagon 4008 4K/SX6/U2C Denys H.256
Antena: 2xT90/Zynek 2m
Konwerter: Inverto Black Ultra
Lokalizacja: Polska-Szwecja

Tricolor TV (36*E)

Post autor: toroidal68 » 28 wrz 2017, 18:55

moons pisze:@toroidal68, ale to chyba nie Ty wpłacałeś tylko ktoś z Rosji, mi chodzi o to kto ostatnio opłacał ten pakiet z Polski kartą. Bo chyba skończyły się czasy kiedy można było ten pakiet opłacić z Polski
Pozdrawiam
==========
@moons wlasnie ja osobiscie przelewalem jeszcze we wrzesniu
widac na wydruku :thumbsup:
Załączniki
Zrzut ekranu 2017-09-28 o 20.52.18.png


VU+ULTIMO 4K /OCTAGON-SF4008 4K / VU+ULTIMO HD / X-810/SX6/
Moduly-Karty NC+ / Trikolor / MTC / NTV+/ Xtra tv / Fransat HD / Panorama Bis
Slingbox500HD
2szt T90+diseq 1\16 // Szwecja
SMW OA 1400 "JUMBO" 140cm//75E-37W // Szwecja
Parabola Salora 120cm // 90E-30W //Szwecja
Parabola Żniniewicz 200cm/silownik 36" from 90E-30W

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
marabut
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 533
Rejestracja: 27 mar 2009, 10:25
Tuner: OCTAGON SF4008UHD
Antena: Wavefrontier T-90, Mabo 180 PM, 300cm - UK BEAM
Konwerter: Single Inverto Black Ultra

Tricolor TV (36*E)

Post autor: marabut » 29 wrz 2017, 12:42

Z tego podjarania zapomniałem potwierdzić, że moduł Trocolor w przeciwieństwie do NTV+ działa bez problemu na Octagonie 4008 UHD. Sprawdzałem na OpenATV i Egami. Dokupiłem sobie pakiet UHD i Nocznyj. Uprawnienia spadły dziś w nocy. Ogólnie dużo kanałów za śmieszne pieniądze. Wydawało mi się tylko, że w NTV+ było więcej kanałów tych samych, ale ze ścieżką oryginalną? Czy się mylę?
Załączniki
kino uhd.jpg
serial uhd.jpg
inside uhd.jpg
extreme ultra.jpg
c4k360.jpg


Wavefrontier T-90 42E\39E\33E\31,5E\28,2E\26E\23,5E\21,6E\19,2E\16E\13E\10E\9E\7E\4,8E\3,1E\0,8W\4W\5W
Mabo 180cm PM 30W - 90E \ Siłownik 24'' Venture \ Pozycjoner AP 500
ANTENA 300CM - 36E, UK BEAM ASTRA 28,2E
Obrazek
davidec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 620
Rejestracja: 20 maja 2012, 16:32
Tuner: VU+ Ultimo 4K, VU+ SOLO 4K, DM7020

Tricolor TV (36*E)

Post autor: davidec » 29 wrz 2017, 13:09

Dokładnie Tricolor daje dużo kanałów za małą kasę a NTV+ ma lepszą jakość np na kanałach SD i daje też oryginalne audio.....ale niestety nie na TV1000 Premium :thumbsdown:


62e - 56e - 52e - 46e - 42e - 39e - 36e - 33e - 31,5e - 28,2e - 23,5e - 19,2e - 16e - 13e - 9e - 7e - 4,8e - 3,1e - 1w - 4w - 5w
Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 668
Rejestracja: 05 sty 2011, 21:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Poland

Tricolor TV (36*E)

Post autor: moons » 29 wrz 2017, 14:15

Nie sprawdzałem tego dokładnie ale jest to chyba jedyna w europie platforma z można powiedzieć pełnym pakietem UHD, bo 5 kanałów to jednak już coś.
Pozdrawiam


Awatar użytkownika
marabut
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 533
Rejestracja: 27 mar 2009, 10:25
Tuner: OCTAGON SF4008UHD
Antena: Wavefrontier T-90, Mabo 180 PM, 300cm - UK BEAM
Konwerter: Single Inverto Black Ultra

Tricolor TV (36*E)

Post autor: marabut » 09 paź 2017, 14:47

Pojawiła się informacja, iż wszystkie mecze na MŚ w piłce nożnej będą realizowane w 4K. Macie jakieś przecieki już dziś, czy np Tricolor uruchomi jakieś dodatkowe kanały w 4K na tę okoliczność?


Wavefrontier T-90 42E\39E\33E\31,5E\28,2E\26E\23,5E\21,6E\19,2E\16E\13E\10E\9E\7E\4,8E\3,1E\0,8W\4W\5W
Mabo 180cm PM 30W - 90E \ Siłownik 24'' Venture \ Pozycjoner AP 500
ANTENA 300CM - 36E, UK BEAM ASTRA 28,2E
Obrazek
Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 668
Rejestracja: 05 sty 2011, 21:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Poland

Tricolor TV (36*E)

Post autor: moons » 13 paź 2017, 16:11

ostatnimi czasy doszły kanały: Раз ТВ, Первый Ярославский, Точка ТВ

Pozdrawiam
Załączniki
1_0_1_7D1_2_FD_1680000_0_0_0.jpg
1_0_1_83F_15_FD_1680000_0_0_0.jpg
1_0_1_520B_15_FD_1680000_0_0_0.jpg


sat1234
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 206
Rejestracja: 22 gru 2016, 14:16
Tuner: nbox
Antena: Corab
Konwerter: Opticum

Tricolor TV (36*E)

Post autor: sat1234 » 17 paź 2017, 10:54

Cześć, wiadomo do kiedy bedą dostępne kanały a1, a2 i Amedia hit ?

Wiem, ze sa w NTV+, ale niestety w sd


Awatar użytkownika
zuchnet
Admin
Admin
Posty: 12262
Rejestracja: 13 lut 2009, 18:24
Tuner: Dr.HD, Openbox, TBS 6983
Antena: 2m, OFC 1200, AS-130
Konwerter: Inverto White Flansh
Lokalizacja: Lubartów 51.44°N 22.68°E
Kontakt:
Poland

Tricolor TV (36*E)

Post autor: zuchnet » 17 paź 2017, 15:36

Kanały te już nie będą dostępne w Tricolor :no: liczę że w zamian za nie operator doda inne.


Parabola 200 (98e-53w), Laminas 120 (53e), Laminas AS 130 (55e)
3xT90 (95e-60e),(42e-4w),(5w-45w)

STB:DM 900UHD, 7020HD, Openbox X-810, SX9 Twin, AS-1, AS-2 TBS 6903
NC+| CP | MTV | TNT Sat | HD+ | Telekarta HD | Tricolor TV | MTC | SkyLink | XTra TV | Tivusat | Freesat Romania | Fransat HD | NTV+ | Max TV | ORF | RTVi Slovenia | Antiksat
Awatar użytkownika
moons
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 668
Rejestracja: 05 sty 2011, 21:12
Tuner: GigaBlue Quad Plus
Antena: Triax 115
Konwerter: Fte
Poland

Tricolor TV (36*E)

Post autor: moons » 17 paź 2017, 19:43

Dodadzą ... dodadzą tylko kolejnego ustawiana kanałów i wszystkiego co z tym związane.
Наш Футбол HD zniknął z 12418L, 27500 pojawił się na 11919L, 27500
Мультик HD zniknął z 11919L, 27500 pojawił się na 12418L, 27500
Czyli klasyczna zmiana miejsc
Матч Арена HD zniknął z 11919L, 27500 pojawił się na 12073L, 27500
Od jutra rana zapowiadane prace konserwacyjne czyli pewnie kolejne zmiany, zmiany, zmiany ...
a co do kanałów Amedia, to dziwne, u mnie nadal się wyszukują
Pozdrawiam


ODPOWIEDZ

Wróć do „Zagraniczne platformy cyfrowe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość