Total TV i Digit Alb tymczasowo na 10*E?

Ku-band
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Harti

Admin
Posty: 9849
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:23
Lokalizacja: Rybnik (18.5E/50.1N)
Kontakt:

Total TV i Digit Alb tymczasowo na 10*E?

Post autor: Harti » 01 lut 2010, 16:48

Wygląda na to że ze względu na awarię Satelity W2, przeniesiono na pozycję 10*E kanały z platform Total TV i Digit Alb :hmmm:
Dwa pakiety Total TV są kodowane i nadawane z częstotliwości:
11387 V sr 27500 fec 7/8
11428 V sr 27500 fec 7/8

Pakiet Total TV jest nadawany obecnie FTA z transpondera 11345 H sr 27500 7/8
Sygnały bardzo mocne można testować :cool:
Lista kanałów FTA:
Załączniki
lista.jpg
lista.jpg (16.61 KiB) Przejrzano 1878 razy
music.jpg
sport.jpg
klan.jpg


Anteny:
270cm 91.5*E---18.0*W (4 lnb:Ku/KuR/L, Ka,C-band)
230cm 66.0*E ---50.0*W
120cm 90.0*E---50.0*W
180cm 46/45E, 42E, 39E, 36E, 28E
150cm 23,5E, 19,2E, 13E
125cm 5E, 1W, 4W
100cm 12,5W
60cm - 60.0*E
Tunery
Octagon SF4008 4K, U2C Denys T2-MI, Prof Rev7300
Openbox:SX9, SX6, S3mini, X-810, F-500...
platformy: Nc+, Skylink,
Awatar użytkownika
Jacek

Przyjaciel Forum
Posty: 1680
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:54
Tuner: DM800
Antena: Mabo120PM
Konwerter: Invacom
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: Total TV i Digit Alb tymczasowo na 10*E?

Post autor: Jacek » 01 lut 2010, 22:07

Nic tylko jechać do Albanii przestawiać anteny :mgreen:


''Gdy gazela budzi się o poranku wie, że musi biegać szybciej niż najszybszy lew, inaczej zostanie pożarta...
Gdy rano budzi się lew - już wie, że musi biec szybciej niż najwolniejsza gazela, bo zdechnie z głodu...
Nieważne czy jesteś gazelą, czy lwem od rana musisz zapierdalać..."
PODOBNO:
(Muhammad bin Raschid Al Maktum, szejk Dubaju.)
Awatar użytkownika
Harti

Admin
Posty: 9849
Rejestracja: 11 lut 2009, 21:23
Lokalizacja: Rybnik (18.5E/50.1N)
Kontakt:

Re: Total TV i Digit Alb tymczasowo na 10*E?

Post autor: Harti » 01 lut 2010, 22:18

Jacek pisze:Nic tylko jechać do Albanii przestawiać anteny :mgreen:
Taaa dorobić pare groszy :biggrin:
A na poważnie ciekawe czy to tylko jakieś dosyły? Być może zabrakło miejsca na zapasowym Eurobirdzie 16, a Sesat jeszcze nie uruchomiony :cool: Większość transponderów W2 milczy.


Anteny:
270cm 91.5*E---18.0*W (4 lnb:Ku/KuR/L, Ka,C-band)
230cm 66.0*E ---50.0*W
120cm 90.0*E---50.0*W
180cm 46/45E, 42E, 39E, 36E, 28E
150cm 23,5E, 19,2E, 13E
125cm 5E, 1W, 4W
100cm 12,5W
60cm - 60.0*E
Tunery
Octagon SF4008 4K, U2C Denys T2-MI, Prof Rev7300
Openbox:SX9, SX6, S3mini, X-810, F-500...
platformy: Nc+, Skylink,
ODPOWIEDZ

Wróć do „10.0°E - Eutelsat 10A”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość